Vill du göra din LIA / praktik i Lissabon?

Söker du LIA / praktikplats inom webbanalys? Gör din praktik hos oss nere i Lissabon, Portugal.

Varför Garfield?

Vi har lång erfarenhet av webbanalys och ligger i framkant när det gäller frågor som GDPR-säkrad, server-side taggning och anpassade implementationer av Google Analytics 4. Vi är en liten byrå som samtidigt är stor, eftersom vi är en del av Collaboration Art. När du gör din praktik hos Garfield får du bland annat:

  • Utbildning och mentorskap: Garfield erbjuder praktikanter utbildning och mentorskap från erfarna kollegor. Detta hjälper praktikanter att utveckla sina färdigheter och kunskaper inom digital analys.
  • Möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av projekt: Garfield arbetar med ett brett spektrum av kunder, vilket ger praktikanter möjlighet att arbeta med en mängd olika projekt. Detta hjälper praktikanter att utveckla en bred kompetensbas.
  • En positiv och stödjande företagskultur: Garfield har en positiv och stödjande företagskultur. Detta gör det till en trivsam plats att arbeta och lära sig.

Varför Lissabon?

  • Lissabon är ett globalt centrum för teknik och innovation. Staden är hemvist för ett antal stora techföretag, och startups. Du har också årligen eventet Websummit som attraherar ca 70 000 tech enthusiaster från hela världen. Detta gör det till en idealisk plats för dig som vill lära om digital analys och arbeta i en innovativ miljö.
  • Portugal är ett populärt resmål. Staden är känd för sin vackra arkitektur, livliga kultur och vänliga invånare. Sol året runt och tillgång till fantastiska stränder skadar ju inte heller.
  • Det är en bra möjlighet för praktikanter att lära sig om en annan kultur. Portugal har en rik historia och kultur som kan vara mycket givande för studenter som vill expandera sina horisonter. Teamet i Lissabon.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Click or drag a file to this area to upload.